Tánctanár

Több, mint 5 éve foglalkozom esküvői tánc oktatással. Óvodás korom óta táncolok, Ukrajnában, szülővárosomban, Szumyban kezdtem a társastáncot. 2004 óta élek Magyaroszágon, itt is folytattam a táncot. Ma professzionista latin kategóriában versenyzem, számos hazai és nemzetközi versenyen vettem részt. Társigazgatója vagyok a Dance Express Tánciskolának, óvodástól senior korcsoportig, kezdőtől versenyzői szintig vannak tanítványaim, számos gimnáziumi osztályt készítettem fel szalagavatós táncprodukcióra. Célom, hogy az esküvői koreográfia mellett a tánc szeretetét is átadjam a pároknak.

Tánctanár, az oldal szerkesztője

Több, mint 10 éve tanítok jegyespárokat. Ezt az oldalt azért hoztam létre munkatársaimmal, hogy megoszthassuk sok év alatt felhalmozott tapasztalatunkat.  Csepelen nőttem fel és itt is tettem meg első tánclépéseimet a Radnóti Miklós Művelődési Házban Somkuti Annamária és Mihály János táncpedagógus tánciskolájában. 1995 óta versenyzem latin- és standard táncokban, jelenleg professzionalista latin kategóriában. Latin táncokból sok nemzetközi és hazai versenyen táncolhattam a döntőben, állhattam a dobogóra. A Dance Express Tánciskola alapító igazgatója vagyok. Itt fiataloktól seniorokig tanítok kezdőtől versenyző szintig társastáncot, salsát.  Mindent megteszek, hogy a jegyespár jól érezze magát a táncprodukció betanulása közben, igyekszem a lehető legegyszerűbben tanítani a kiválasztott táncot.

 

Tánctanár

6 éves koromban kezdtem táncolni, az elmúlt évek alatt sok táncstílust ismertem meg, magyar és külföldi tanároktól is tanultam. Jelenleg a Magyar Táncművészeti Egyetem hallgatója vagyok.

Szeretek új embereket megismerni, elkészíteni a pár kívánsága szerinti koreográfiát és felkészíteni őket, hogy az előadásuk még emlékezetesebbé tegye a nagy napjukat. Törekszem az otthonos légkörre a próbákon, hogy a jegyes pár a lehető legjobb körülmények között tudjon felkészülni az esküvőre.

Tánctanár

9 éves korom óta táncolok, jelenleg a Magyar Táncművészeti Egyetem hallgatója vagyok. Az évek során több táncstílusban próbáltam ki magam, sok külföldi versenyen, továbbképzésen vettem részt, hogy tudásomat bővítsem. Minden pár egyedi kívánsággal érkezik, és én mindent megteszek, hogy elkészítsem számukra a vágyott koreográfiát, segítek a zene kiválasztásában, ha szükséges. Fontos nekem, hogy jó hangulatban, feszültség nélkül készüljön fel a pár életének egyik legfontosabb eseményére, élvezze a táncot.